Zichtbaar op de fiets

30-10-2017 Heb je al een reflecterend klikbandje gevonden aan je stuur? Ze werden verspreid onder deelnemende werkgevers van Fietsen Scoort, om fietsers te verrassen.

Dit weekend ging de wintertijd in en de donkere dagen komen in zicht. ZLM Verzekeringen en Fietsen Scoort komen daarom met een actie waarbij goede zichtbaarheid op de fiets en de fietscampagne in de schijnwerpers staan. Een goede aanvulling op de juiste fietsverlichting.

Meld je aan
Doe je al mee met Fietsen Scoort? Fietsen Scoort is dé fietscampagne van Nederland. Samen met collega’s fiets je voor een duurzame wereld.

De fietscampagne is laagdrempelig en effectief. Op de website zie je direct de impact van jouw fietstocht op je gezondheid en het milieu. Hoeveel calorieën zijn verbrand, hoeveel CO2 -uitstoot is voorkomen en wat betekenen jouw fietskilometers voor het goede doel.

Met Fietsen Scoort ben je zichtbaar op de fiets en draag je zichtbaar bij aan vermindering van CO2-uitstoot. En draag je zichtbaar bij aan de verbetering van het leven van gezinnen in Afrika. Doe ook mee & sluit je aan bij Fietsen Scoort!

Deel je ervaringen
We vinden het leuk als je je fietservaringen, foto’s enz. deelt via social media. Je vindt Fietsen Scoort op Facebook en Twitter. Foto’s met een reflecterend klikbandje zijn ook van harte welkom op info@fietsenscoort.nl.