Zichtbaar fietsen

02-10-2017 Goede zichtbaarheid is voor elke weggebruiker belangrijk. Met name fietsers zijn kwetsbaar in het donker, of wanneer het zicht slecht is. Fietsen Scoort en ZLM Verzekeringen vinden verkeersveiligheid en preventie belangrijk en besteden aandacht aan zichtbaarheid op de fiets met een leuke actie.

Verras collega’s

Het laatste weekend van oktober gaat de wintertijd in en komen de donkere dagen in zicht. ZLM Verzekeringen en Fietsen Scoort komen daarom met een actie waarbij goede zichtbaarheid op de fiets en de fietscampagne in de schijnwerpers staan.

We hebben reflecterende klikbanden beschikbaar om uit te delen aan medewerkers! Een goede aanvulling op de juiste fietsverlichting, voor extra zichtbaarheid. Bestel deze nu voor jouw organisatie!

Met deze klikbandjes verras je collega’s op de eerste werkdag van de wintertijd, maandag 30 oktober.

  • Deel de bandjes uit bij de fietsenstalling tijdens spitsuur.
  • Verras je collega’s en hang alle sturen van de fietsenstalling vol
  • Deel ze uit op een personeels- of afdelingsbijeenkomst waar Fietsen Scoort onder de aandacht wordt gebracht.

Kom in actie
Doe mee, maak een plan en bestel het aantal klikbandjes dat je nodig hebt. Mail naar info@fietsenscoort.nl en wij versturen het pakket uiterlijk 25 oktober. Zolang de voorraad strekt. Deze actie is alleen voor deelnemende werkgevers aan Fietsen Scoort.

We vinden het leuk om te zien hoe jouw collega’s zijn verrast met de klikbandjes. Deel je ervaringen en foto’s met ons via social media. Je vindt ons op Facebook en Twitter.

Met Fietsen Scoort dragen we samen bij aan de verkeersveiligheid. Doe ook mee en sluit je aan bij Fietsen Scoort.