Succesvolle actie veiligheidshesjes

14-11-2016 Goede zichtbaarheid is voor elke weggebruiker belangrijk. Met de donkere maanden in zicht heeft Fietsen Scoort in oktober extra aandacht besteed aan verkeersveiligheid en preventie van fietsers. De actie waarbij veiligheidshesjes werden uitgedeeld stond hierbij centraal. Een actie in samenwerking met ZLM Verzekeringen.

ZLM Verzekeringen en Fietsen Scoort dragen graag bij aan de veiligheid van fietsers. Enthousiaste deelnemers van de fietscampagne Fietsen Scoort werden beloond met een reflecterend hesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan. We vroegen deelnemers in de maand oktober minimaal 100 woon-werk kilometers te fietsen om in aanmerking te komen voor een veiligheidshesje.

De actie werd met veel enthousiasme ontvangen. Een groot aantal fietsers met 100 kilometers - en veel meer - op de teller meldde zich bij ons voor een ZLM/Fietsen Scoort veiligheidshesje. Inmiddels hebben de fietsers hun hesje ontvangen en kunnen veilig op weg.

Heb je deze actie gemist en wil je alsnog kans maken op een reflecterend hesje, er zitten er 100 in de prijzenpot!

Reactie fietser Hanze hogeschool Groningen: “Bedankt voor het hesje! Ik ben er erg blij mee, want hierdoor voel ik me veel veiliger onderweg naar het werk, in het donker!”