Stem & win een studiereis

12-04-2012 Vanaf 16 april dit jaar kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete ontwikkelingsproject. De stemming loopt tot 4 juni, daarna zal de balans worden opgemaakt en winnen de vijf projecten met de meeste stemmen een bedrag van € 3000,-! Elke fietser die geregistreerd is bij één van de deelnemende bedrijven, gemeenten of instellingen ontvangt een unieke code. De winnende projecten worden bezocht door een vertegenwoordiger van het bedrijf, de gemeente of instelling die de meeste stemmen uitbracht op het project, mits deze ook bijdraagt door sponsoring.

De stemming is openbaar waardoor iedereen de kans heeft om zijn of haar stem uit brengen. Zo heeft u de mogelijkheid om ook uw familie, vrienden en/of kennissen in te schakelen om hun stem uit te brengen op het project dat u het meeste aan het hart gaat. Uiteraard kan er per persoon maar één keer gestemd worden.

Stem met code

Voor de bedrijven, gemeenten en instellingen die deelnemen aan de campagne Fietsen Scoort is er nog een extra leuke bijkomstigheid. Deze bedrijven krijgen een unieke code uitgereikt. De fietsers die geregistreerd zijn bij een deelnemende organisatie ontvangen de code in de april-nieuwsbrief van Fietsen Scoort. Voor nieuwe fietsers is de code ook daarna nog te verkrijgen via de campagnecoördinator van hun werkgever. Die fietsers kunnen ervoor kiezen om de code door te geven aan vrienden en familie. Zodra een persoon zijn of haar stem uitbrengt op de website, kan de code worden ingevoerd.

Studiereis

Met de code kan Fietsen Scoort niet alleen bijhouden welke organisatie de meeste stemmen op een bepaald project heeft uitgebracht, maar ook zien welke organisaties kans maken op een studiereis naar één van de winnende projecten! Klik hier om projecten te bekijken en te stemmen.