Startersactie: doe mee & win!

11-05-2017 Vaker de fiets pakken is goed voor gezondheid en milieu. Met de lente in de lucht wordt fietsen nog leuker. Bovendien hebben we dit voorjaar (april en mei) een leuke startersactie: doe mee & win, waarmee je kans maakt op een beloning voor jezelf of voor de organisatie.

Update
Inmiddels is de eerste maand van de startersactie achter de rug en zijn er vijf starters beloond met een Eko Kadobon. De winnaars van april hebben inmiddels hun bon ontvangen. Gefeliciteerd!

Doe mee & win
Meedoen met de startersactie kan nog steeds: doet jouw werkgever mee met Fietsen Scoort? Meld je aan en fiets mee! Ook in mei belonen we vijf ‘starters’ met een Eco kadobon (€ 15).

Motiveer collega's
Als actieve deelnemer aan Fietsen Scoort kun je ook een steentje bijdragen aan groei van de fietscampagne binnen jouw organisatie. Motiveer collega’s om vaker op de fiets naar het werk te gaan en mee te doen met Fietsen Scoort.

Na de actieperiode maken we begin juni de balans op en zetten de werkgever met de grootste stijging (procentueel) aan deelnemers, in het zonnetje. We zorgen voor taart!

Samen fietsen we om de wereld.

Spelregels:
-
De fietser die zich aanmeldt (starter) is werknemer bij deelnemende werkgever Fietsen Scoort.

- De ‘starter’ registreert de gefietste kilometers op het persoonlijke Fietsen Scoort account.
- De ‘starter’ doet pas mee aan de verloting als er na aanmelding wekelijks kilometers staan geregistreerd op het account.