Samen veilig op de fiets, een hesje voor jou!

27-09-2016 Goede zichtbaarheid is voor elke weggebruiker belangrijk. Met name fietsers zijn kwetsbaar in het donker, of wanneer het zicht slecht is. Fietsen Scoort en ZLM vinden verkeersveiligheid en preventie belangrijk en komen met een actie waarbij veiligheidshesjes worden uitgedeeld.

Nu de dagen korter worden, dragen ZLM Verzekeringen en Fietsen Scoort graag bij aan de veiligheid van fietsers. Enthousiaste deelnemers van de fietscampagne Fietsen Scoort worden beloond met een reflecterend hesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan. Het is eenvoudig te dragen over je kleding en kan het verschil maken tussen gezien of over het hoofd gezien worden.

Tik de 100 aan & win!
We dagen deelnemers uit om in de maand oktober minimaal 100 woon-werk kilometers af te leggen op de fiets. Alle fietsers die de 100 kilometer aantikken, ontvangen een ZLM/Fietsen Scoort veiligheidshesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan.

Meedoen?
Pak de fiets naar het werk en houd je fietskilometers bij op je persoonlijke Fietsen Scoort account. Met minimaal 100 woon-werk kilometers op de teller, gefietst in oktober, kom je in aanmerking voor een veiligheidshesje. Stuur een mail ter informatie naar info@fietsenscoort.nl met N.A.W.-gegevens, als je de 100 kilometer hebt bereikt. Dan zorgen wij dat je begin november jouw hesje in huis hebt.
(Mail fietsen scoort uiterlijk 6 november. Zolang de voorraad strekt.)

ZLM en Fietsen Scoort wensen je veel fietsplezier.