Nieuwe website

12-04-2012 Sinds 29 maart is de vernieuwde website van 'Fietsen Scoort voor een beter klimaat' online. Naast een vernieuwde frisse en moderne uitstraling heeft Fietsen Scoort met de nieuwe website ook een verbetering in gebruikersgemak gerealiseerd!

De website is een belangrijk middel van de campagne. Meer dan honderd bedrijven maken deel uit van de campagne Fietsen Scoort en duizenden deelnemers registreren dagelijks hun kilometers.

Vragen

We hebben vele tientallen reacties ontvangen sinds de lancering. Veel positieve reacties, maar uiteraard ook vragen. Het campagneteam doet haar uiterste best om alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Daarnaast worden de antwoorden op vragen die regelmatig terugkomen verwerkt op de website onder ‘veel gestelde vragen’. Grote kans dat u hier het antwoord op uw vraag kunt vinden.

Verbeteringen

De vernieuwing van de website is een verbetering voor de campagne, maar door het grote aantal deelnemers die aan de campagne verbonden zijn, ook een complex proces. Dagelijks worden er nog verbeteringen doorgevoerd om de site van Fietsen Scoort zo optimaal mogelijk te laten functioneren.