Inspiratie voor Fietsen Scoort

08-10-2015 De winnende inzendingen op het vraagstuk van Fietsen Scoort bij de Battle of Concepts zijn bekend. Vorige maand legden we op het platform de vraag neer  'Hoe zorgen we ervoor dat er nog meer fietsers met ons programma mee gaan doen?' De vijf beste ideeën worden beloond met prijzengeld.

Op battleofconcepts.nl zijn bedrijven en overheidsinstanties op zoek naar innovatieve ideeën en creatieve oplossingen voor allerlei soorten vraagstukken. Studenten en Young Professionals strijden in een Battle om het het beste idee voor een vraagstuk van een bedrijf of overheidsinstantie.

De vraag van Fietsen Scoort om ideeën hoe we onze fietscampagne nog aantrekkelijker kunnen maken, leverde 64 inzendingen op. Het team van Fietsen Scoort heeft hieruit een selectie van de vijf beste, meest innovatieve concepten gemaakt. Daarbij zijn de voorwaarden zoals deze in de briefing waren vermeld als leidraad aangehouden.

We bedankten alle deelnemers voor hun inzet. In een latere fase gaan we aan de slag met de inspirerende ideeën en oplossingen.

Bedankt voor het meedenken!

Lees meer op battleofconcepts.nl.

Wat is een concept?
Deelnemers sturen hun ideeën/oplossingen naar Battle ofConcepts in de vorm van een 'concept'. Een concept is een korte beschrijving van je idee of oplossing. De specifieke concept-eisen verschillen per Battle vorm en staan steeds vermeld in de Battle briefing. Battle of Concepts stuurt je concept anoniem doornaar de organisatie die de Battle heeft uitgeschreven. Zij zullen je inzending beoordelen.