Hoofdprijs Fietsen Scoort voor Coldenhove Papier

08-12-2016 Jaarlijks verloot Fietsen Scoort in de maand december diverse prijzen onder de deelnemers die hun fietskilometers invullen. In de prijzenpot zaten dit jaar ruim 325 prijzen, met als hoofdprijs een nieuwe fiets.

De hoofdprijs is dit jaar gevallen bij Coldenhove Papier in Eerbeek. De gelukkige is Wilco Kruk, een actieve fietser en deelnemer aan Fietsen Scoort. Een welverdiende hoofdprijswinnaar.

Hij mag van Fietsen Scoort een bedrag van € 500,- besteden aan een nieuwe fiets of aan fiets gerelateerde artikelen. Van harte gefeliciteerd!

Wil je ook meedoen aan Fietsen Scoort? Je kunt je eenvoudig en direct aanmelden via de website.

Op de foto: uitreiking van de prijs aan Wilco (links).


Links de gelukkige winnaar!

Wilco Kruk, werkzaam bij Coldenhove Papier als Allround Medewerker Financiële Administratie, heeft de hoofdprijs ter waarde van 500 Euro gewonnen!! Hij mag bij een lokale fietsenmaker een nieuwe fiets uitzoeken of het bedrag besteden aan fiets accessoires. Helemaal geweldig dus!!!Wilco is ook een terechte winnaar, hij woont op 5,2 km van Coldenhove Papier en fietst deze afstand elke dag heen en weer in weer en wind. Hij heeft dit jaar in totaal dan ook al 2163 km woon – werkverkeer op de fiets afgelegd en geregistreerd bij Fietsen Scoort.

Coldenhove Papier doneert aan de actie Alpe d’HuZes 5 cent per kilometer en aan Co-oP Afrika1 cent per kilometer, dus voor deze goede doelen heeft hij ook al hele mooie bedragen bij elkaar gefietst.En meehelpen aan het verminderen aan de CO2 uitstoot en fit blijven en goededoelen ondersteunen met Fietsen Scoort!!!