Groene Lease-auto

12-04-2012 Deelnemers van Fietsen Scoort geven vaak aan dat ze graag met de fiets naar het werk willen gaan maar dat voor het klantcontact het autogebruik noodzakelijk is. Hier is weinig aan te doen, althans, dat is de gedachte die er heerst. Fietsen Scoort denkt graag mee in andere mogelijkheden voor duurzame mobiliteit. Naast de fiets is er een ander leuk duurzaam alternatief waar wij u graag op attenderen - groene lease auto’s.

Kyotolease is een landelijk opererend Zeeuws bedrijf dat uitsluitend auto`s verhuurt die rijden op alternatieve brandstoffen. U kunt voor zakelijk gebruik milieuvriendelijk autorijden zonder dat er ingeleverd hoeft te worden op zaken als luxe, comfort en rijplezier. Dit hoeft niet meer te kosten dan bij een normale leasemaatschappij. Kyotolease biedt namelijk een laagste prijs garantie.

Vanuit de duurzaamheid gedachte is groen leasen de perfecte aanvulling op de campagne Fietsen Scoort. Dus mocht u wegens omstandigheden niet kunnen fietsen, denk dan eens aan groen leasen!