Creatievelingen gezocht

21-11-2016 Fietsen Scoort werkt samen met partner CooP Africa aan een vernieuwde sponsorcampagne. Op vrijdag 23 december vindt het kick-off event plaats in Utrecht.

We zoeken specialisten voor het ontwikkelen van een landelijke mediacampagne die fietsen (naar het werk) in Nederland bevordert en fietsprestaties koppelt aan goede doelen in Kenia en Uganda.

Fietsen scoort voor een betere wereld (werktitel) is een landelijke fietscampagne die fietsers stimuleert om te fietsen voor één van de programma’s Bike4Care, Bike4School, Bike4Work. De fiets wordt ingezet als effectief instrument tegen armoede. We zoeken professionals van verschillende disciplines die een bijdrage willen leveren. We denken aan een team bestaand uit tekstschrijver, vormgever, conceptontwikkelaar, webbouwer, app ontwikkelaar, marketeer, specialist in social media, Virtual Reality, multimediaal campagnemateriaal en een procesbegeleider.

De lancering van de nieuwe campagne is gepland voor februari 2017. Kick-off bijeenkomst met het multidisciplinaire team is op 23 december in Utrecht, 17:30 – 21:00 uur .

Voor meer informatie: Pascal Elegeert, projectleider Fietsen Scoort, p.elegeert@maakdeswitch.nl