BOVAG Lease fiets

11-04-2016 BOVAG, ENRA verzekeringen en Friesland Lease hebben in een samenwerkingsverband de BOVAG Lease fiets op de markt gebracht. Fietsproducenten en Leasemaatschappijen verwachten een grote groei in leasen van elektrische fietsen.

Vooral nu er snelle elektrische fietsen op de markt zijn gekomen, wordt er een enorme groei verwacht. Deze snelle elektrische fietsen maken het ook aantrekkelijk om op de fiets naar het werk te gaan als je twintig kilometer moet afleggen.

Zonder investering een moderne fiets of een E-bike aanschaffen? BOVAG Leasefiets maakt dit mogelijk en is inclusief onderhoud, reparatie, ENRA fietsverzekering en 24-uurs hulpdienst. Een groen en gewaardeerd vervoersmiddel dat niet alleen beter is voor de gezondheid van medewerkers, maar ook nog eens kostenneutraal ingezet kan worden. Tevens heeft de werkgever de mogelijkheid om de vrije ruimte in de werkkostenregeling hiervoor te gebruiken.

In Nederland zijn een kleine 250 BOVAG Leasefiets dealers. Bij één van de BOVAG Leasefiets dealers kun je een fiets of e-bike naar keuze uitzoeken. De BOVAG Leasefiets dealer kan direct een lease offerte maken. Wanneer de werkgever akkoord is met offerte wordt per fiets een leaseovereenkomst gesloten met de werkgever. Wanneer de werkgever akkoord geeft, dan houdt hij maandelijks een gedeelte van de kosten in op je salaris of ruilt het uit met je reiskostenvergoeding of andere onkostenvergoedingen, zoals een eigen bijdrage.

Bron: Groene Zaken