Meedoen als fietser?

Fietsen heeft vele voordelen. Je werkt aan je gezondheid. Fietsen naar het werk draagt bij aan CO2 reductie en het tegengaan van klimaatverandering wereldwijd. Je fietst voor het goede doel.

Het is gezond voor het lichaam. Inspirerend in de vroege morgen en ontspannend na een dag werken. En, indien jouw werkgever de gefietste kilometers sponsort, steun je de fietsprojecten van CooP-Africa. Bovendien maak je als deelnemer van Fietsen Scoort elk jaar kans op één van de vele prijzen die verloot worden in december.

Hoe werkt het?
Na aanmelding op de campagnewebsite krijg je een eigen persoonlijke prestatiepagina Mijn Fietsen Scoort. Op deze persoonlijke prestatiepagina vul je in het dashboard de gefietste kilometers in (dat kan dagelijks, per week of per maand). De fietsprestaties worden omgerekend naar scores op het gebied van milieu, gezondheid, brandstof en de opbrengsten voor CooP Africa. Bovendien kun je op de campagnewebsite bekijken hoe jouw collega’s het er van af brengen. In het resultatenoverzicht zie je welke resultaten jouw organisatie heeft behaald, in vergelijking met andere bedrijven.

Voor meer informatie en een toelichting op de kilometerregistratie kun je terecht bij uitleg berekeningen.

Fiets & win
Meedoen met Fietsen Scoort betekent automatisch deelname aan de prijzenverloting. Want in december vieren we de fietsprestaties van het afgelopen jaar. Onder alle deelnemers die regelmatig fietskilometers invullen, verloten we meer dan 325 prijzen, met als hoofdprijs een nieuwe fiets. Door het jaar heen organiseren we tal van leuke en stimulerende acties. Fietsen Scoort beloont bijvoorbeeld deelnemers die collega’s enthousiasmeren om ook de fiets naar het werk te pakken.

Deel je fietservaringen met ons op Facebook en Twitter.